İGF

ATSO’dan Başkonsolos’a teşekkür

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Cüneyt Göktaş, Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’in, Darmstadt Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaretinde Oda’yla ilgili çabalarından dolayı kendisine teşekkür etti.

AKSARAY (İGFA) – Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Cüneyt Göktaş, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’in, Darmstadt Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, Hessen eyaletiyle Türkiye arasındaki ticari ilişkileri güçlendirilmesi noktasında görüşmeler gerçekleştirdiğini hatırlattı. Göktaş, Tunçer’in ziyaretinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da bahsederek şehrin de Almanya ile iş birliği için çalışmalar yaptığını vurgulayarak kendisine teşekkür etti.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, “2019 yılından bu yana Türk Alman Ticaret Odası ile birlikte çalışmalar gerçekleştiriyor ve projeler hazırlıyoruz. Staj Köprüsü kapsamında öğrencilerin Avrupa’da ve Almanya’da staj almalarını sağlıyoruz. Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Dış İlişkiler Kurulu Üyesi Mehmet Kocagöl’e bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica