Genel

Aydın Karacasu Ziraat Odası Başkanı Sevinç’in evi yandı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç’in iki evi küle döndü. Karacasu ilçesinin Güzelbeyli Mahallesi’nde gece çıkan yangında iki ev kullanılamaz hale geldi.

Bahattin ALBAYRAK (HÜRAYDIN GAZETESİ)- Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç’in Güzelbeyli Mahallesi'nde bulunan evlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple dün gece saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangında İsa Sevinç’e ait iki ev zarar görürken henüz miktarı belirlenmeyen tütün ve samanın da yandığı belirtildi.

Olay yerine gelen  Nazilli İtfaiye ekipleri ve Kuyucak Belediyesi bünyesinde bulunan Kuyucak İtfaiye ekipleri ile Orman İşletme şefliğine ait yangın söndürme ekipleri müdahalede bulundular.

Çıkan yangın sonucunda Karacasu İlçe Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç’e ait iki ev yanarak kül olurken yangın sırasında evde hiç kimsenin olmaması olası bir can kaybını önlediği belirtildi. Başkan İsa Sevinç’in ise yangın sırasında Ziraat Odasına ait Zeytinyağı sıkım fabrikasında bulunduğu öğrenildi. Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç yangın sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, “Çıkan yangın nedeni ile bizlerde büyük üzüntü yaşadık. Can kaybının olmaması az da olsa bizi rahatlattı. Tabi ki başkanımıza tekrar evine kavuşması için gereken yapılacaktır. Geçmiş olsun diyoruz” dedi.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica