Ekonomi

Aydın Söke esnafından ‘Büyükşehir’ desteğine teşekkür

Bir yılı aşkın bir süredir dünyayı etkisi altına alan COVID-19 ile mücadele sürerken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke esnafına yardım kolileri gönderdi. Berber, kuaför ve kahvehane işleten esnaflar Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Arif KUNUR / AYDIN LIFE

Aydın’da Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Karataş, küresel salgına yönelik tedbirler kapsamında işyerlerini geçici olarak kapatmak zoruna kalan berber, kuaför, kahvehane işleten esnafına yardım kolileri ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla AYBA ekipleri Söke’e Esnaf Odası’na üye berber, kuaför ve kahvehane işletmelerine yardım kolileri dağıttı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Karataş, bu süreçte esnaflarına sahip çıkan ve destek olan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederken, “Pandemi süreci esnaflarımız için çok sıkıntılı geçiyor. Bu süreçte şoför esnafımızın araçları da düzenli olarak ücretsiz olarak dezenfekte ediliyor. Pandeminin başladığı ilk günden bu yana Özlem Başkan hep Söke esnafın imdadına yetişti. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica