Genel

Tahir Büyükakın’dan tedbirli bayram mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşerilerinin ve İslâm âleminin bayramını kutladı.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, pandemi günlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı’nda herkesin sosyal mesafe kurallarına dikkat etmesini ve gerekli önlemleri almasını istedi.

Başkan Büyükakın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaşadığımız pandemi sürecinde aşılama çalışmalarının dünyaya örnek bir hızla devam etmesi neticesinde bu Kurban Bayramı’nı normalleşme döneminde yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Bayramlar eş, dost, akraba ve komşuların ziyaret edildiği günlerdir. Bayramlar yetimlerin ve buruk gönüllerin iyileştirildiği, ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı günlerdir. Bayramlar çocukların sevindirildiği, dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı günlerdir. Bu günlerde sevdiklerimizle bir araya gelelim, onların gönüllerini hoş edelim ama Temizlik, Maske, Mesafe kurallarından ödün vermeyelim.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica