Genel

Ayrıştıranlar yoksa güneş doğmuş demektir

Ayrıştıranlar yoksa güneş doğmuş demektir. Özoğuz; “Aynı görüşte olmayan insanlara Adiler diyen şerefsizler diyen kendinden olmayana terörist diyen halkı ayrıştıran belediye başkanları yoksa…” dedi. detaylar haberimizde…

Ayrıştıranlar yoksa güneş doğmuş demektir

Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş‘ı tebrik etti…

Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya gönderme yaparak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı tebrik etti.

Muhalefet adaylarına ‘terör destekçisi’ diyen Süleyman Soylu’ya…

Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından Ankara ve İstanbul’da resmi olmayan sonuçlara göre başkan seçilen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etti. Özoğuz, paylaşımında daha önce muhalefet adaylarına ‘terör destekçisi’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya göndermede bulundu. Özoğuz yaptığı paylaşımda, “Aynı görüşte olmayan insanlara Adiler diyen şerefsizler diyen kendinden olmayana terörist diyen halkı ayrıştıran belediye başkanları yoksa artık ülkeye güneş doğmuştur demektir. Tebrikler” ifadelerinde bulundu.

Ne olmuştu?

Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sözlerine tepki göstererek; ‘Bu hareketler korkunç’ ifadesini kullanmıştı. Özoğuz, İçişleri Bakanı Soylu’ya yönelik eleştirilerini, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun, Süleyman Soylu’nun Üsküdar’daki konuşmasını paylaştığı tweetini alıntılayarak yazmıştı.

Erdoğdu’nun paylaştığı videoda Bakan Soylu şöyle konuşmuştu:

“Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa doğu ve güneydoğuda valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dur, İyi Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’dir, FETÖ’dür, PKK’dır, HDP’nin sözde vekilleridir.”

“24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz…”

Soylu söz konusu videoda, Saadet Partisi ile ilgili sözlerini eleştiren bir vatandaşa 24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz diyor.

Özoğuz’un mesajı şöyleydi:

“Bu hareketler korkunç ya! Hangi partiden olursa olsun! İşte bu tip insanlardan bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor! Ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica