Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Azerbaycan’dan Kocaeli’ye Teşekkür

Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Merkezi ve Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar’ın ev sahipliğinde Kocaeli Azerbaycan Kültür evinde gerçekleşen anma günü yoğun katılımla gerçekleşti.

Azerbaycan’dan Kocaeli’ye Teşekkür … “Bilal Dündar, günün anısına dair yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulunarak Kocaeli’nin bu süreçte Azerbaycan’a verdiği destek için kurumlara, kuruluşlara ve STK’lara teşekkür etti…” detaylar haberimizde…

Azerbaycan’dan Kocaeli’ye Teşekkür

Kocaeli Azerbaycan Kültür evinde gerçekleşen anma günü saygı duruşu ve her iki ülkenin milli marşlarının okunması ile başladı. Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar, günün anısına dair yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulunarak Kocaeli’nin bu süreçte Azerbaycan’a verdiği destek için kurumlara, kuruluşlara ve STK’lara teşekkür etti.

Anma programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, günün önemine değin yaptığı konuşmada her iki ülke halkının dostluğu ve kardeşliğine değinerek Azerbaycan halkının her zaman yanında olacaklarını belirtti.

BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Azerbaycan’ın işgal altındaki toprakları için Ermenistan ordusuna karşı başlattığı ve 42 gün devam eden Karabağ savaşında Kocaeli halkının verdiği maddi ve manevi desteği unutmayan Azerbaycan heyeti Kocaeli’de teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü makamlarında ziyaret eden Kocaeli Haydar Aliyev Kültür evi ve Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar, Azerbaycan temsilcisi ve İGF Bakü temsilcisi Gazeteci STK başkanı Samir Adıgözelli, Azerbaycan Turizm ve Dış ilişkiler uzmanı Şahin Hasanov , Kocaeli Turizm derneği ve Kocaeli İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Gazeteci Soner Kılıç, 7.Gün Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Özden Demirci günün anısına değin yapılan görüşmelerden sonra Belediye başkanlarına gösterdikleri ilgi için teşekkür ettiler.

HER ZAMAN AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt yaptıkları açıklamada, “İki devlet bir milletiz ve hatta hepimiz kardeşiz bu duygularla Azerbaycan halkının her zaman yanında olacaklarını” belirtiler.

ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Kocaeli Haydar Aliyev Kültür merkezi ve Azerbaycan Kültür evinde gerçekleşen anma gününe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediyesi başkan yardımcısı Nurettin Bulut, İzmit Belediyesi spor Müdürü Mithat Ağa, Türk Ocakları eki başkanı hars Üyesi Yücel Alpay Demir, Gazeteci yazar Alptekin Cevheri, Dr. Şifa Haciyava Çakır ve STK temsilcileri katılım gösterdi.

BAŞKAN DÜNDAR’DAN KONUŞMACILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar, anma programına katılan konuşmacılara verdikleri desteklerden ötürü, Kocaeli Turizm Derneği ve İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Gazeteci Soner Kılıç’a, Dr. Şifa Hacıyeva Çakır’a, Gazeteci yazar Alptekin Cevherli’ye, Türk Ocakları Hars heyeti başkanı Yücel Alpay Demir’e teşekkür plaketi verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica