İGF

İzmir Aliağa’da ‘balkonda bahar’a 12 bin kayıt

İzmir’de Aliağa Belediyesi’nin “Balkonda Bahar Var” projesine Aliağalıların yoğun ilgisi sürüyor. Balkonlarda rengarenk bahar havası estirecek çiçek dağıtım kampanyasında başvuru sayısı 6 günde 12 bini aştı.

İZMİR (İGFA)- İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın sosyal medyadan “Aliağamızı hep birlikte güzelleştiriyoruz” mesajı ve “Çiçek gibi Aliağa” mottosuyla duyurulan Projede Aliağalılar, Belediyenin https://bahar.aliaga.bel.tr adresinden başvuru yapabiliyor. 

İlk etapta 10 bin balkon için 20 bin çiçek dağıtımı planlanırken 6 günde 12 bin başvuruyla Aliağalıların yoğun talebini göz önünde bulunduran Aliağa Belediyesi, çiçek taleplerini almaya devam ediyor. Aliağa Belediyesi tarafından hazırlanan Çiçek setinde talep eden her vatandaşa 2 yetişkin çiçek, Balkon Saksısı ve 10 litrelik toprak özel proje çantası içinde verilecek. Talep toplamanın sona ermesinin ardından vatandaşlar SMS mesajı ve Sosyal Medyadan çiçek dağıtımı programı hakkında bilgilendirilecek. 

“Balkonda Bahar Var” projesi kapsamında Belediyeden çiçek talep etmek isteyen ancak evlerinden çıkamayacak durumda olanlar, 65 yaş üstü büyükler ve Engelli vatandaşlar da Alo 153 Hilal Masa hattını arayarak ya da 0530 277 2222 Nolu Hilal Masa Mesaj hattına Whatsapp /Bip ve telegramdan mesaj göndererek çiçek talebinde bulunabilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica