İGF

İzmir Aliağa’nın kırsalında bakımlar sürüyor

İzmir’de Aliağa Belediyesi, kırsal mahallelerdeki temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını Yüksekköy Mahallesi’nde sürdürdü.

İZMİR (İGFA)- Aliağa’ya bağlı Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy, Şehitkemal, Yukarı Şehitkemal, Samurlu, Güzelhisar, Çıtak, Uzunhasanlar, Karakuzu, Karaköy, Çaltılıdere, Hacıömerli, Kalabak, Çoraklar ve Kapukaya mahallelerinde eksikleri gideren belediye ekipleri, çalışmalarını Yüksekköy Mahallesi’nde sürdürdü. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında mahalle genelinde boyama, ağaç budama, ot biçme, temizlik, metruk binaların yıkılması, yolların ve çocuk oyun alanlarının yenilenmesi gibi çeşitli çalışmalar yapıldı.

Yüksekköy Mahalle Muhtarı Muzaffer Orhan, Aliağa Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtar Orhan ayrıca, köydeki metruk binaların yıkılması ve temizlenmesi konusunda gösterdikleri hassasiyet ile boyama, ağaçların budanması, tarihi kuyuları kapaklarının kapanması ve temizlenmesi gibi çalışmalar için de ayrıca teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica