Bilim-Teknoloji

İzmir Bergama, teknolojik araçları parkuruna ekliyor

İzmir’de Bergama Belediyesi, her geçen gün araç parkuruna eklediği yeni araçlarla büyütüyor. 622 bin liraya mini ekskvatör ile belediyenin bir çok üst yapı işi rahatlıkla yapılabilecek.

İZMİR (İGFA)- İzmir’de Bergama Belediyesi hizmet filosuna geçtiğimiz ay kattığı 14 adet sıfır kilometre aracın ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere çok amaçlı mini ekskavatör satın aldı. 622 bin TL’ye satın alınan iş makinesinin teslimi gerçekleştirildi.

Belediyenin geçmiş dönemden gelen büyük bir borç yükü ile devralındığına işaret eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, sağladıkları mali disiplinle belediyenin dişinden tırnağından artırdıkları yeni araçlarla iş makina parkurunu büyüttüklerini söyledi.

Belediye bünyesine kazandırılan yeni iş makinelerinin son teknoloji ürünler olmasına dikkat ettiklerini belirten Başkan Koştu, teknoloji harikası olan yeni satın alınan ekskavatörüb bordür taşı döşeme ataşmanı, ot biçme ataşmanı, kanal temizleme kovası, toprak burgusu, asfalt beton kesme, bariyer altı ot biçme ataşmanı, mini yükleyici kovası, çapa ataşmanı, polip, tırmık, tesviye ataşmanı, süpürme ataşmanı ve kar küreme bıçağı ile birlikte bir çok hizmetin yerine getirilmesinde kullanılabildiğini söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica