İGF

İzmir Bergama’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılı nedeniyle Bergama Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

İZMİR (İGFA)- Hükümet Konağı önündeki tören Belediyenin Facebook hesabı üzerinden canlı olarak yayınlandı. Koronavirüs tedbirleri sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle tören tüm Bergama’da sosyal medya ekranlarından canlı olarak izlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’sinin 101’nci yılı nedeniyle bir açıklama yayınlayan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 101’nci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

23 Nisan coşkusu Bergama Belediye Bandosu’nun muhtelif mahalle ve caddelerinde düzenleyeceği 23 Nisan Konseri ile devam edecek. Konser belediyenin facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica