Siyaset

İzmir Karabağlar Gençlik Merkezi’ne “Atatürk” adı verildi

İzmir Karabağlar Belediye Meclisi’nin nisan ayı ilk oturumunda, Uzundere’de yapımına başlanan Gençlik Merkezi’ne “Atatürk” adının verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. detaylar haberimizde…

İzmir Karabağlar Gençlik Merkezi’ne “Atatürk” adı verildi

İZMİR (İGFA)- Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yönettiği toplantı, ana hizmet binasındaki meclis salonunda gerçekleştirildi.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediyenin devam eden proje ve çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Karabağlar Uzundere Gençlik Merkezi’nin ihale sürecinin tamamlandığını kaydeden Başkan Selvitopu,  kazanan firmayla sözleşmenin imzalanarak çalışmalara başlandığını açıkladı. Yaklaşık 30 ay sonra açılışını yapmayı hedeflenen merkezin Karabağlar’ın çok önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirten Başkan Selvitopu,  genç sporcuların yetişmesi, onların ulusal ve uluslararası alanlarda başarıya ulaşmaları için önemli bir işlev olacağını söyledi.
Toplantıda yapılan oylamada, Gençlik Merkezi’ne “Atatürk” adının verilmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

YATIRIMLAR HIZ KESMİYOR

Uzundere Mahallesi Meydanı ve çevresinin düzenlenmesi için 13 Nisan’da yapım ihalesine çıkılacağını belirten Başkan Selvitopu, yarışmayla belirlenen Uzundere Cemevi Projesi için de Milli Emlak Genel Müdürlüğü’yle görüştüklerini bildirdi. Başkan Selvitopu, 42 dönümlük alan üzerinde yapılacak Karabağlar Kent Meydanı’yla ilgili de yargı sürecinin tamamlanmasını beklediklerini vurguladı.

Karabağlar Belediyesi’nin kazıyıcısından serme makinesine kadar asfaltlamayla ilgili gerekli her türlü ekipmanı milyonlarca liralık yatırımla ilçeye kazandırdığını bildiren Başkan Selvitopu, şantiyemizi tüm Karabağlar’ı asfaltlayacak potansiyele getirdiklerini söyledi.

Meclis toplantısında, divan katipleri, başkanvekilleri, encümen ve ihtisas komisyonları üyeleri de seçimle belirlendi.

Murat Baran Uygun, Selami İyier ve Derya Pala divan katipliğine getirilirken, Meclis 1. Başkanvekili olarak Mehmet Aydoğan, 2. Başkanvekili olarak da İbrahim Ulubaş seçildi.

Encümen üyeleri Baki Durmuş, Servinaz Ömür ve Nedim Topaloğlu oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica