İGF

İzmir Karabağlar’a çok amaçlı tesis

İzmir’in Karabağlar Belediyesi’nin Kibar Mahallesi’nde projelendirdiği çok amaçlı tesis açılışa hazır duruma getirildi.

İZMİR (İGFA)- Üstü modern pazaryeri, orta katı geniş katılımlı toplantıların da yapılabileceği düğün salonu olan 3 katlı tesiste, çok işlevli salonlar bulunuyor. Semt ve kültür merkezi de bu katta yer alıyor. Ayrıca ana hizmet binasındaki Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de, Eskizmir Zabıta Müdürlüğü’yle birlikte buraya taşınacak.

Uzay çatıyla örtülü pazaryerine vatandaşların kolay ulaşımı için özel yürüyüş rampaları yapıldı. Pazaryerinde tezgah açacak balıkçılar için, fayansla kaplı ve su, elektrik tesisatları hazır özel alanlar oluşturuldu. Buradaki tezgahlarlardan dökülecek atık sular, özel bir sistemle bölgeden uzaklaştırılacak.

7 BİN 200 METREKARELİK ALAN

7 bin 200 metrekare inşaat alanını kapsayan projenin her noktasını değerlendirmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “ İş ve özel toplantıların yapılabileceği düğün salonumuz tüm Karabağlar’a hizmet verecek. Açılışı için gün saydığımız Kibar tesisimiz, diğer yatırımlarımız gibi Karabağlar’a değer katacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica