İGF

İzmir Karabağlar’da 23 Nisan coşkusu tuvallere yansıdı

Karabağlar Belediyesi ve Dokuz Eylül Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “23 Nisan Coşkusu” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

İZMİR (İGFA)- İzmir’in Karabağlar Belediyesi Muzaffer İzgü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu, meclis üyeleri, dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan’ın koronavirüs salgını kısıtlamalarına rağmen coşkuyla kutlanacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, tarihi açıdan böylesine önemli bir günün sönük geçmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Uzundere Rekreasyon Alanı’nda düzenlemesine başlanan Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi’nin yakında hizmete açılacağını bildiren Başkan Selvitopu, “İzmir’deki tüm çocukların kullanımına sunacağımız merkezimiz fiziki olarak tamamlandı. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Nasrettin Hoca Kültür ve Bilim Merkezi, Karabağlar Belediyesi’nin tüm çocuklarımıza önemli bir armağanı olacak” diye konuştu.  

Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilin ödülleri verildi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica