Siyaset

İzmir Torbalı Belediye Başkanı vefat etti

İzmir’in Torbalı ilçesinde 2004 ve 2009’da üst üste iki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve 2019 seçimlerinde de üçüncü döneme başlayan Ramazan İsmail Uygur, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. detaylar haberimizde…

İzmir Torbalı Belediye Başkanı vefat etti

İZMİR (İGFA) – Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sağlık sorunları dolayısıyla bir süredir tedavi gören 57 yaşındaki Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur, 57 yaşında yaşamını yitirdi.

Torbalı Belediyesi, sosyal medya hesabından “Torbalımızın başı sağolsun. Seni hiç unutmayacağız Büyük Başkan” paylaşımıyla acı haberi duyurdu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından, hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur için başsağlığı mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu mesajında, “Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Uygur’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz Mart ayında Uygur ailesinin ikamet ettiği Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri’nde bulunan apartmanda çıkan yangında, kendisi, eşi ve oğlu ile birlikte apartmandaki 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmış, Ramazan İsmail Uygur 6 gün sonra taburcu edilmişti.

RAMAZAN İSMAİL UYGUR KİMDİR?

Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı’da dünyaya geldi. İlk ve lise eğitimini Torbalı’da gördü. İzmir Ege Üniversitesi’nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek lisans eğitimini tamamladı. Uygur, 1982 yılından beri Torbalı’da serbest muhasebecilik mesleğini yerine getirmektedir.

1992 yılından bu yana üyesi ve çeşitli kademelerde yöneticisi olduğu CHP tarafından 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve 10 yıl Torbalı Belediye Başkanlığı yaptı. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimde halkın teveccühünü alarak CHP’den 3. kez Torbalı Belediye Başkanı oldu. Uygur, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica