Genel

İzmir’de Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde çalışmalar yoğunlaştı

İzmir’de Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde Çaltılıdere Mahallesi’nde hayata geçirilen İzmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

İZMİR (İGFA) – Dokuz Eylül Üniversitesi Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’ndeki inşaat çalışmaları Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrol ve koordinesinde yürütülüyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın “2019-2024 Aliağa Gelişim Vizyonu” çerçevesinde projelendirilerek Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde başlatılan hastane yatırımı tamamlandığında bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak.

İnşaat sahasında çalışmaların gece gündüz yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Aliağa Belediyesi Fen İşleri Mimarı Burcu Gültay Serezli, “Hastanemizin temel yalıtımlarını ve demir döşemesini tamamladık. A Blok üçüncü bodrum kat ve C Blok üçüncü bodrum kat kolon perde tabliyeleri tamamlandı. C Blok ikinci bodrum kat kolon perdeleri ve A Blok kolon perde betonları devam ediyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda bin 500 ton demir, 13 bin metreküp beton ve 15 bin metrekare kalıp işçiliği yapıldı” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica