Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit’te Mary Jane’den müzik ziyafeti

İzmit Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında konser veren ünlü müzik grubu Mary Jane farklı tarzdaki eski şarkıları seslendirerek İzmitlilere müzik ziyafeti yaşattı.

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde ünlü müzik grubu Mary Jane ile İzmitlileri buluşturdu. Zafer coşkusu bando eşliğinde yürürken iyice artan binlerce İzmitli, konser öncesinde Kent Meydanı’nı doldurdu. Ünlü grubun kendi tarzlarında seslendirdiği birbirinden özel, unutulmaz eski şarkıları ve kendi bestelerini keyifle dinleyen İzmitliler güzel bir akşam geçirdi.
Hit olmuş birçok şarkıyı kendi tarzlarında yeniden düzenleyerek seslendiren, türkülere kendi yorumlarını katan ve kendi şarkılarını halkın beğenisine sunan ünlü müzik grubu Mary Jane, Barış Manço’nun ezbere bilinen şarkısı ‘Dönence’ ile sahneye çıktı. Mary Jane’e binlerce müziksever İzmitli eşlik etti. Konser boyunca yüzlerde tebessümün eksik olmadığı 30 Ağustos kutlamasında son 50 yılın en sevilen şarkılarından oluşan müzik dolu özel bir gece yaşandı.
Konserde halka hitap eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos'un zafere inanların, işgale boyun eğmeyenlerin, direnenlerin günü olduğununa altını çizerek, "Bugün biz Afganistan gibi bir ülke olmadıysak ulu önderimizin, Ata’mızın bize kazandırdığı cumhuriyet sayesindedir. Cumhuriyete hep beraber sahip çıkmaz zorundayız. Özellikle gençlerimiz. Bu ülke zorluklarla, kanla, canla kuruldu. Şehitlerimize ve Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bin şükran borçluyuz" dedi.
FİDAN BAĞIŞI HEDİYESİ
Başkan Hürriyet, Mary Jane grubu üyelerine, orman yangınları sonrası doğayı korumak amacıyla ÇEKÜL Vakfı’ndan satın alınan fidan bağışlarının plaketleri ve üzerinde ‘Mary Jane’ yazılı Kocaelispor forması takdim edildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica