Genel

Bağımlı irade Mecliste konuştu ancak hiç bir şey söylemedi

Bağımlı irade Mecliste konuştu ancak hiç bir şey söylemedi Meclis’te Bütçe görüşmeleri sırasında ‘sataşma’ gerekçesiyle ilk sözünü alan AKP milletvekili Alpay Özalan, ısınma turlarında olduğunu, zamanı gelince kürsüye çıkıp konuşacağını söyledi. Bağımlı irade Mecliste konuştu ancak hiçbir şey söylemedi detaylar haberimizde…

Bağımlı irade Mecliste konuştu ancak hiç bir şey söylemedi

Meclis’te Bütçe görüşmeleri sırasında CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır‘ın konuşmasında kendisinden bahsetmesi üzerine söz alan Alpay Özalan kısa bir konuşma yaptı.

Yemin töreninden sonra ilk kez söz alan Alpay Özalan, CHP Milletvekili Başarır‘a “Kendisine ‘top’ desem; o da gider ‘bomba’ diye karakola verir” dedi.

“Sürekli kale arkasında ısınıyorsun”

CHP’li Ali Mahir Başarır, parti grubu adına söz aldığı sırada, dün yapılan görüşmelerde Alpay Özalan‘ın Kemal Kılıçdaroğlu’na laf atmasını eleştirip; “Dün burada Genel Başkanımız konuşuyor, Alpay Bey kendisine laf atıyor. Burada bir ahlak vardır, etik kuralı vardır, genel başkan konuşurken laf atılmaz, ona bile laf atıyorsunuz. Alpay kardeşim, sen sürekli kale arkasında ısınıyorsun, çık buradan konuş, çık” ifadelerini kullandı.

Başarır‘a oturduğu yerden “çıkacağım, çıkacağım” diyerek yanıt veren Özalan, daha sonra ‘sataşma var’ gerekçesiyle söz aldı.

“Kendisine top desem, bomba diye karakola verir”

Söz alan Alpay Özalan konuşmasında; “Sayın Başkanım, öncelikle şunu söylemek istiyorum: Hayatımda hiç kale arkasında ısınmadım; bu ülkede 150 defadan fazla Milli Takım formasını giydim, hepsinde ilk 11 oynadım” dedi.

Başarır‘a hitaben, “Ben de kendisine ‘top’ desem, o da gider’bomba’ diye karakola verir” diyen Özalan; zamanı gelince Meclis’te konuşacağını söyleyerek, “Isınma turları dedi, doğrudur. Çıkıp orada zaman gelince konuşacağım” şeklinde yanıt verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica