İGF

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nda mali onay

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) 13. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nı pandemi kuralları kapsamında BALKANTÜRK Evi BEV Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) – Divan başkanlığını Vehbi Varlık’ın yaptığı genel kurulda CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, SCAL Kulüp Başkanı Serdal Can ile ÇASİAD Başkanı Ersan Türkdönmez selamlama konuşmaları ile üyelere seslendi. 

BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 50 Gönüllü BEV Eğitim Koçu ile çıkılan yolculukta gençler kadar kendilerinin de yeni tecrübeler edindiğini belirten Başkan Onur, “40 Gönül Dostu Bursa’ya Vefa Projesi çalışmalarında artık son aşamadayız. Bursa’ya hizmet etmiş, hayatta olmayan değerli büyüklerimizin hatıralarını yaşatmak, genç nesillere aktarmak için yayınlanacak kitabımızı 2021 yılının yaz aylarında okurlarıyla buluşturmayı hedefliyoruz. Yaz sonu ise rahmetli olan değerli büyüklerimiz adına düzenleyeceğimiz resepsiyon ve okunacak mevlit ile ruhlarını yad edeceğiz. BEV Mütevelli Heyeti Üyeleri’mizin desteği, hayata geçecek yeni projelerimiz ile vakfımızın çalışmaları önümüzdeki günlerde de artarak devam edecektir” dedi.

Konuşmalar sonrasında vakfın mali tabloları yönetim ve denetim kurulu üyeleri tarafından ibra edildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica