Ekonomi

Bankalardan bayramda kredi kampanyaları

Bayram tatilinde nakit ihtiyacı olan vatandaş için bankalar kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. Bankalardan bayramda kredi kampanyaları uygunluk adıyla başladı. Banka sicili temiz olan vatandaşlar yararlanabilecek. Eğer siciliniz kötüyse kredi kullanmanız hayalden öteye gitmeyecektir. Krediye uygunluğu bulunan vatandaşlar için Bankalardan bayramda kredi kampanyaları.

Bankalardan bayramda kredi kampanyaları

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bankalar kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte faiz oranı ve vade seçeneklerini açıklayan bankalardan bazıları.

QNB FİNANSBANK’TAN ALAN 3 AY SONRA ÖDEYEBİLİR

QNB Finansbank, Ramazan Bayramında nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı.

Her tutarda krediye üç ay erteleme seçeneği ile sunulan kampanyada müşteriler QNB Finansbank’tan günde 15 TL’den başlayan taksitlerle 48 ay vadede 15.000 TL kredi kullanabiliyor.

“müşterilere ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılama fırsatı sunuyoruz”

Tüketicilerin Ramazan ve bayram dönemindeki nakit ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan “Kredi Finansçıdan Alınır!” kampanyasının müşterilere ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılama fırsatı sunduğunun altını çizen QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu “Müşterilerimiz diledikleri tutarda ihtiyaç kredisine 48 ay vadeye kadar başvurabilecekler ve ödemelerini dilerlerse 3 ay erteleyebilecekler. Bu sayede nakit ihtiyaçlarını anında giderebilecekler ve geri ödemede de zorlanmayacaklar” dedi.

Başvurunun onaylanması gerekiyor

QNB Finansbank müşterisi olmayanlar ise 5030’a T.C. kimlik numaralarını SMS olarak göndererek ya da www.qnbfinansbank.com adresinden ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirler. Başvurunun onaylanması durumunda kredi hesaba yatırılacak.

GÜNDE 10 TL TAKSİTLE 10 BİN TL BAYRAM KREDİSİ

Fibabanka; bireysel müşterilerine günde 10 TL taksitle 10.000 TL Bayram kredisi fırsatı sunuyor. Farklı vadeler içinde seçenekler bulunuyor.

Bayram Kredisi’ne, T.C Kimlik Numarasını 3422’ye mesaj atarak ya da Fibabanka Şubelerinden 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

“Bayram Kredisi”

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, “Müşterilerimize bayram coşkusunu şimdiden yaşatmak için, bu dönemdeki ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla, çok cazip oranlarla “Bayram Kredisi” sunuyoruz. Bu vesileyle, tüm müşterilerimizi bayramı daha erken kutlamak üzere şubelerimize bekliyoruz.”

12 AYDAN 48 AYA VADE SEÇENEKLERİ

ABank, yüzde 1,20 faiz oranıyla, 12 aydan, 48 aya değişen vadelerde, “Bayrama Özel” ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica