Siyaset

Baraj ittifakı siyasi yankesiciliğin örnek tablosudur

Baraj ittifakı siyasi yankesiciliğin örnek tablosudur Özgür özel; “Getirilen bu öneri milli irade hırsızlığından başka bir şey değil” dedi. CHP Manisa Millletvekili Özgür Özel, AKP ile MHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunduğu “ittifak” teklifini tablolarla anlattı. Özel, “Baraj ittifakı teklifiyle gerçekleşecek siyasi yankesiciliğin örnek tablosunu basın emekçileri ile paylaştık. Baraj ittifakı siyasi yankesiciliğin örnek tablosudur detaylar haberimizde…

Baraj ittifakı siyasi yankesiciliğin örnek tablosudur

CHP Manisa Millletvekili Özgür Özel, AKP ile MHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunduğu “ittifak” teklifini tablolarla anlattı. Özel, “Baraj ittifakı teklifiyle gerçekleşecek siyasi yankesiciliğin örnek tablosunu basın emekçileri ile paylaştık. Getirilen bu öneri milli irade hırsızlığından başka bir şey değil” dedi.

Özel’in kişisel Twitter hesabında paylaştığı tabloya göre sandıktan en çok oy alan parti 30 bin ile “A” oldu. A’yı 26 bin ile “B”, 14 bin ile “C” ve 12 bin ile “D” takip etti.

Toplam 85 bin kişinin oy kullandığı sandıktan A ile baraj ittifakı toplam 2 milletvekili çıkardı. En çok oy olan ikinci parti olan B’den ise Meclis’e kimse giremedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica