İGF

Barış Pınarı Harekatı’ndaki Mehmetçiklere mescit Bursa’dan

Bursa’da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan ve ibadetlerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirmek amacıyla sosyal medya üzerinden bir mescit talep eden Mehmetçiğin isteğini kısa sürede yerine getirdi.

BURSA (İGFA) –  Barış Pınarı Harekatı’nda Suriye’de görev yapan askerler imkanların kısıtlı olması nedeniyle ibadetlerini gerçekleştirmekte zorluk çektiklerini belirterek Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan mescit talep etti. Mehmetçiğin bu isteğine kayıtsız kalmayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da personele en kısa sürede bir mescit yaptırıp Suriye’de görev yapan askerlere gönderilmesi konusunda talimat verdi.

Başkan Yılmaz’ın talimatıyla konteynerden mescit yaptıran ekipler, Kızılay vasıtası ile mescidi Bursa’dan bir tıra yükleyerek Suriye’ye gönderdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan mescidi gören askerler ise sosyal medya üzerinden ilettikleri talebi kısa bir sürede gerçekleştirdiği için Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “. Askerler bizim her şeyimiz, onlar sayesinde buralarda rahat ediyoruz. Gönderdiğimiz mescidin hayırlı olmasını ve askerlerimizin burada yerine getirdikleri ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.






Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica