Genel

Başbakana Bozkurt selamı verdim korumalar omzumu çıkardı

Başbakana Bozkurt selamı verdim korumalar omzumu çıkardı Erdoğan, ‘tek millet, tek bayrak , tek devlet, tek vatan’ dediği sırada sayı sayarken elinin aldığı şekil ‘bozkurt işareti’ olarak yorumlandı. Bunun üzerine MHP Milletvekili Atila Kaya “Erdoğan, AKP Mersin il kongresinde, parmaklarıyla ‘Rabia’sını sayarken araya Bozkurt işaretini de sıkıştırmış; buna da sevinenler olmuş… Allahtan, zamanında bizi uyarmıştı: “gerekirse papaz elbisesi bile giyerim” diye de, şaşırmadık!” dedi. Başbakana Bozkurt selamı verdim korumalar omzumu çıkardı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Başbakana Bozkurt selamı verdim korumalar omzumu çıkardı

“Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan dediği sırada sayı sayarken elinin aldığı şekil, ‘bozkurt işareti’ olarak yorumlandı”

Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusunda kararlı olduklarını belirtip, “Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan” dediği sırada sayı sayarken elinin aldığı şekil, ‘bozkurt işareti’ olarak yorumlandı. Ardından da ‘rabia’ işareti yapan Erdoğan, Afrin harekatıyla ilgili olarak, “İlerleyişimiz devam ediyor, sınırımızda terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz, güvenlik güçlerimiz gereğini yapıyor” ifadelerini kullandı.

“Gerekirse papaz elbisesi bile giyerim demişti… Şaşırmadık”

Bunun üzerine MHP’li Atila Kaya, Erdoğan için “Parmaklarıyla ‘Rabia’sını sayarken araya Bozkurt işaretini de sıkıştırmış; buna da sevinenler olmuş… Allahtan, zamanında bizi uyarmıştı: “gerekirse papaz elbisesi bile giyerim” diye de, şaşırmadık!” dedi.

“AKP Mersin il kongresinde, parmaklarıyla ‘Rabia’sını sayarken araya Bozkurt işaretini de sıkıştırmış”

Erdoğan, AKP Mersin il kongresinde, parmaklarıyla ‘Rabia’sını sayarken araya Bozkurt işaretini de sıkıştırmış; buna da sevinenler olmuş… Allahtan, zamanında bizi uyarmıştı: “gerekirse papaz elbisesi bile giyerim” diye de, şaşırmadık!

“Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız”

Erdoğan, 17 Şubat 2013 tarihinde “Bizde ayrım yok, bölücülük yok, bölgesel milliyetçilik yok, etnik milliyetçilik yok, dinsel milliyetçilik de yok. Kimse bizim karşımıza Kürtlükle, Türklükle çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız” demişti.

‘Erdoğan’a bozkurt selamı verdim, korumalar omzumu çıkardı’ demişti

Eskişehir’de miting öncesinde otobüsten halkı selamlayan Başbakan Tayyip Erdoğan’a ‘bozkurt’ selamı ile karşılık veren bir kadının, Başbakanlık korumaları tarafından darp edildiği iddia edilmişti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica