Siyaset

Başkan Cemşit: Grup Toplantısı Her Şeyi Gözler Önüne Serdi!

Başkan Cemşit: Grup Toplantısı Her Şeyi Gözler Önüne Serdi!

Başkanı Semih Cemşit: Türkiye 2023 seçimleriyle yeniden muasır seviyelere ulaşacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Sakarya’da düzenlenen grup toplantısına katıldı

Alınan birçok karanın hem CHP örgütlerine hem de Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit: “Türkiye 2023 seçimleriyle yeniden muasır seviyelere ulaşacaktır” dedi.

CHP Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısını Sakarya’da gerçekleştirdi. 99 yıllık bir geçmişe sahip olan partinin toplantısının ilk kez Sakarya’da gerçekleştirilmesi büyük bir coşkuyla karşılandı. Düzenlenen toplantıya çok sayıda partili de katılım sağladı. CHP Düzce İl Başkanlığı da toplantıya katılan il başkanlıkları arasındaydı. Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Cemşit, toplantının 2023 seçimlerine ön hazırlık olduğunu belirterek;” 13 Eylül günü Sakarya’da düzenlenen grup toplantısına katıldık. Partimizin 99. Yılını kutladık. Yapılan ve yapılması planlanan projelerden bahsettik. CHP’li belediyelerin bu zamana kadar halkımız için yaptığı hizmetlerini aktardık. Seçim çalışmalarıyla ilgili de hasbihal ettik. Bizler için beyin fırtınası yaptığımız bir toplantı oldu. Bizler yurttaşlarımızın bu sevincinden, bu heyecanından anladık ki halk bizleri istiyor. Öyle ki bu toplantı iktidarlığımızın ayak sesleri. Ben de halkımıza buradan sesleniyorum. Muasır seviyelere çıkmamıza az kaldı, sabretsinler. Geliyor gelmekte olan” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica