İGF

Başkan Gürkan’dan Malatya Tabip Odası’na ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Erol Karaaslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

MALATYA (İGFA)- Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinde konuşan Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Erol Karaaslan, ülkeve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini belirtirken, “Pandemi sürecinde yapılan mücadeleler ve fedakârlıklar çok önemliydi. Biz hekimler olarak elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Bu dönemde de sağlıkçıların fedakârlık yapması gerekiyordu ve yaptık fedakârlığımızı, yorulmadık, tükenmedik, ne kadar hizmet yapmak gerekirse yine yapmaya devam edeceğiz. Tabi bu COVID-19 ile mücadelemizde kurumların uyumu çok önemliydi” dedi.
HAYATLARINI TEHLİKEYE ATIYORLAR
İl dışı programları nedeniyle 14 Mart Tıp Bayramı’nda Tabip Odası’nı ziyaret edemediklerini aktaran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Doç. Dr. Erol Karaaslan nezdinde doktorların Tıp Bayramı’nı kutlarken, “Sağlık çalışanlarımızın büyük özveri ve fedakârlıkla çalıştıklarını biliyoruz. COVID-19 süreci içerisinde kendi canı pahasına cephede cihat eden asker gibi bizzat hastanelerde, sağlık merkezlerinde, sağlık kuruluşlarında gelen hastalarla yakinen ilgilenmeleri ve kendi hayatlarını tehlikeye atarak bu hastaların iyileşmesi için göstermiş oldukları gayret hakikaten takdire şayandır. Bu anlamda sağlık çalışanlarımız içerisinde de şehitlerimiz var” diye konuştu.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica