Raporlar

Başkan Hürriyet: “3 yılda 77 araç satın aldık”

Başkan Hürriyet: “3 yılda 77 araç satın aldık”

“KALANLAR İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

Güzel İşler Kalbe Değer lansman programında İzmitlilere hayata geçirdiği projeleri anlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, halka hizmet götürmek adına kullanılan araçların sayısının üç yılda 86’dan 163’e çıkartıldığını söyledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 41 aylık süreçte gerçekleştirdiği çalışmaları vatandaşlara anlattığı lansman programında, 3 yıl önce 86 olan hizmet araçlarının sayısının 163’e çıkartıldığını ve borçlarının Mart ayında biteceğini söyledi. Hürriyet, “Kalan araçları almak için mücadelemiz devam ediyor” dedi.

KİMSEYE BORÇ BIRAKMADAN ARAÇ SAHİBİ OLUYORUZ

Başkan Hürriyet, “Göreve geldiğimizde 10 yıllık İzmit Belediyesinde 86 aracımız varken bizimle birlikte 3 yılda belediyemizde toplam 163 aracımız oldu. 3 yılda 77 araç satın aldık. Ve borçlarını bitiriyoruz. Kimseye borç da bırakmıyorum. Krediyi de Mart ayında Allah’ın izniyle bitiriyorum. Araçların da sahibi oluyoruz. Kalan tüm hizmet araçlarımızın alınması için de bütün İzmitlilerin bildiği üzere büyük bir mücadele içerisindeyiz” ifadelerin kullandı.

Başkan Hürriyet, “Varlık değerimizi 181 Milyon Lira arttırdık”

41 ay boyunca hayata geçirdiği çalışmaları halka anlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Tüm zorluklara rağmen yılmadan çalıştık. Açık olan bütçeyi artıya çevirdik. Varlık değerimizi 181 Milyon Lira arttırdık” dedi.

Belediye bütçesini artıya geçirdiklerini ve varlıkları arttırdıklarını belirten Başkan Hürriyet, “Belediyeyi devraldığımız ilk yılımızda kendi oluşturmadığımız bütçe nedeniyle 47 milyon bütçe açığı vardı. İkinci yılımızda kendi bütçe planımızı yaptık ve tam tamına denk bütçe oldu. Yüzde 83 oranında gerçekleştirdik. Artıya geçirdik. Üçüncü senemizde ise bütçemiz 28 milyon fazla verdi ve 51 milyon civarında da piyasa borcunu kapatmış olduk.

VARLIK DEĞERİMİZİ 181 MİLYON LİRA ARTTIRDIK

2002’de küçük altın alınan paraya ne yazık ki 1 kilo domatesin alınamadığı bu dönemde hizmet etmek hiç kolay değil. Yanlış yapılanları düzeltmek kolay değil ama arkadaşlarımızla birlikte yılmadan, bütçe fazlası da vererek, elimizden geldiği kadar insana dokunan çalışmalar yaparak ve geçmiş hizmetleri de azaltmayarak yolumuza devam ediyoruz. 3 yılda varlık değerimizi 181 Milyon Lira arttırdık. Çok sayıda gayrimenkul kazandırdık” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica