Genel

Başkan Hürriyet: “30 Ağustos boyun eğmeyenlerin zaferidir”

Başkan Hürriyet: “30 Ağustos boyun eğmeyenlerin zaferidir” … Hürriyet, “Anadolu insanının kenetlenerek, milletimizi ve vatanımızı yok edenlere karşı verdiği mücadelenin adı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet: “30 Ağustos boyun eğmeyenlerin zaferidir”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “30 Ağustos bağımsızlığı adına mücadele edenlerin, inananların zafer yazdığı gündür” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde tarihi zaferlerle dolu Anadolu insanının kenetlenerek, milletimizi ve vatanımızı yok edenlere karşı verdiği mücadelenin adı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İNANANLARIN ZAFER YAZDIĞI GÜN

Şanlı tarihimizde ülkemizin her bir karış toprağı, vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutan kahramanlarca kazanıldı. Büyük Taarruz ’un son günü gerçekleşen Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin kazanıldığı o anlamlı gün; haksızlığa, işgale ve zulme boyun eğmeyenlerin, bağımsızlığı adına mücadele edenlerin, inananların zafer yazdığı gündür.

AZİZ VATANIMIZI SONSUZA KADAR KORUMALIYIZ

30 Ağustos 1922’de kazanılan bu zafer, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temellerini atmış ve laik, bağımsız, demokratik geleceğin kıvılcımını yakmıştır. Bizler de Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için çalışmalı, atalarımızın büyük mücadelelerle kazandığı bu aziz vatanı sonsuza kadar korumalıyız.

SAYGIYLA ANIYORUZ

Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zaferi’nin kazanılmasında başta Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını feda ederek, Aziz Milletimize eşsiz bir vatan bırakan şehitlerimize rahmet niyaz ederken, gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Milletimizin egemenliğini kayıtsız şartsız ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica