Genel

Başkan Hürriyet Akmeşe bölgesine çıkarma yaptı

Başkan Hürriyet, Akmeşe'nin yanı sıra tüm gününü Mecidiye, Ambarcı, Yenice, Çavuşoğlu ve Düğmeciler mahallesi ziyaretlerine ayırarak vatandaş ve esnafı dinledi.

Başkan Hürriyet Akmeşe bölgesine çıkarma yaptı … “Hürriyet, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek İzmit Belediyesi tarafından kendi öz kaynakları ile üretilen kolonya, dezenfektan ve maskeleri vatandaş ve esnafa dağıttı…” detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet Akmeşe bölgesine çıkarma yaptı

akmeşe esnaf ziyareti
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşe’ye çıkarma yaptı. Akmeşe’nin yanı sıra tüm gününü Mecidiye, Ambarcı, Yenice, Çavuşoğlu ve Düğmeciler mahallesi ziyaretlerine ayıran Başkan Hürriyet vatandaş ve esnafı dinledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sahadan ayrılmıyor. Ekibi ile birlikte Akmeşe Bölgesi’ne çıkarma yapan Başkan Hürriyet, esnaf ziyaret ile başladığı güne çevre köylerde yaptığı inceleme ziyaretleriyle devam etti. Başkan Hürriyet, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek İzmit Belediyesi tarafından kendi öz kaynakları ile üretilen kolonya, dezenfektan ve maskeleri vatandaş ve esnafa dağıttı. Başkan Hürriyet’e seslenen vatandaşlar, “İkinci Leyla Atakan gümbür gümbür geliyor. Yolun açık olsun başkanım” ifadelerini kullandı.

çavuşoğlu mahallesi

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

Akmeşe’de esnaf ziyaretleri ve inceleme gezisi gerçekleştirdikten sonra Mecidiye Mahallesi’ne geçen Başkan Hürriyet’e Mahalle Muhtarı Fahrettin Korkutan eşlik etti. Bölge halkının isteği üzerine Cem Evi’nde eksikliklerin giderileceğinin sözünü veren Hürriyet, daha sonra ekibi ile birlikte Uzun Hasan Türbesi’ni ziyaret etti. Türbede bakımsız alanların en kısa zamanda iyileştirileceğini belirten Başkan Hürriyet incelemelerine çevre mahallelerde devam etti.

düğmeciler mahallesi

SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Tüm günü sahada vatandaşları dinleyerek geçiren Başkan Hürriyet’in bir sonraki durağı Ambarcı Mahallesi oldu. Başkan Hürriyet ve ekibine inceleme gezisinde Mahalle Muhtarı Mustafa Karaboğa eşlik etti. Bölge halkının talep ve sorunlarını dinleyerek notlarını alan Başkan Hürriyet, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Ambarcı Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmanın gidişatı hakkında bilgi alan Başkan Hürriyet, bölge halkıyla sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

düğmeciler mahallesinde samimi karşılama

ETKİNLİK ALANI YAPILACAK

Ambarcı Mahallesi’nden sonra Çavuşoğlu Mahallesi’nde vatandaşla buluşan Başkan Hürriyet’e Mahalle Muhtarı Salim Şener eşlik etti. Büyük bir memnuniyetle Başkan Hürriyet ve ekibini karşılayan bölge halkı, köyde cemiyet ve sosyal anlamda etkinlik yapabilecekleri bir alanın eksikliğinden bahsetti. Başkan Hürriyet ekibi ile görüşerek en yakın zamanda etkinlik alanının yapılacağının sözünü verdi.

mecidiye mahallesi

BİR DİĞER DURAK YENİCE OLDU

Başkan Hürriyet bir sonraki durağı ise Yenice Mahallesi oldu. Başkan Hürriyet’e ziyareti sırasında Mahalle Muhtarı İlhan Gülseren eşlik etti. Hürriyet, bölgede bulunan fakat bakımsız kalan düğün ve etkinliklerin yapıldığı alanın iyileştirileceğini sözünü verdi. Ayrıca Yenice Mahallesi’nde bulunan ve çocuklar ile gençlerin büyük vakit geçirdiği halı sahada düzenlemeler yapılarak daha konforlu hale getirileceğini belirtti.

yenice mahallesi

TALEPLERİ DİREKT VATANDAŞTAN DİNLEDİ

Saha gezileri ile vatandaşların taleplerini direkt kendilerinden dinleyen Başkan Hürriyet’in son durağı Düğmeciler Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Nüsret Tezcan’ın eşlik ettiği inceleme gezisinde Başkan Hürriyet, köy camii’nde asılı bulunan ve eskiyen Türk Bayrağı’nın hemen değiştirilmesinin talimatını verdi. Köyde eksik olan sosyal bir alanın en kısa sürede yapılacağını belirten Başkan Hürriyet, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmasını da yerinde inceledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica