Genel

Başkan Hürriyet: Ali Güney İSU’ya kestiği faturaları açıklasın!

Başkan Hürriyet: Ali Güney İSU’ya kestiği faturaları açıklasın!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet AKP’lilerin ortaya attıkları gerçek dışı iddialar hakkında yaptığı basın açıklamasında Kocaeli Eğitim Vakfı konusuna dair, “Benim KEV’e kestiğim bir fatura yok. Vekalet ücreti yok. Ali Güney çıksın İSU’ya kaç lira fatura kestiğini, yıllarca avukatlığını yaparken kaç para kazandığını, açıklasın” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği basın toplantısında AKP’lilerin ortaya attıkları gerçek dışı iddialar hakkında değerlendirmelerde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet basın toplantısında Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) konusuna dair şu ifadeleri kullandı; “Benim KEV’e kestiğim bir fatura yok. Vekalet ücreti yok. Olsa zaten çoktan çıkarırlardı. Devlet ellerinde zaten. Biz olsak meslektaşımıza böyle düzmece bir şeyle gitmek doğru değil deriz. İlginç bir şekilde yalanın yalanı dediğimiz bir şey var.

“BANA DÜZMECE BELGELERLE GELMESİNLER”

Sayın Ali Güney çıksın İSU’ya kaç lira fatura kestiğini, yıllarca İSU’nun avukatlığını yaparken kaç para kazandığını, nasıl bu avukatlığı aldığını açıklasın. İSU’nun avukatlığını yaptı uzun süre. Böyle düzmece belgelerle bana gelmesinler. Kendi yayınladıkları belge bile beni doğruluyor. KEV meselesinin böylece kapandığını düşünüyorum sanırım bundan sonra bu konuyla ilgili ağızlarını açmazlar.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica