Genel

Başkan Hürriyet: “Atıl alanlar şehre kazandırılacak”

Başkan Hürriyet: “Atıl alanlar şehre kazandırılacak” … Hürriyet, “Buranın yeni nesile Z Kuşağına, kentin her kesimine hitap edecek bir şekile dönüştürebilirsiniz projesi İstanbul Büyükşehir’den geldi. BELTUR yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet: “Atıl alanlar şehre kazandırılacak”

İzmit’in yeni çekim merkezi Gölkay…

Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı proje lansmanı yapıldı

İzmit Belediyesi Gölkay’ın yeniden inşası için düzenlediği lansmanda projenin tanıtımını yaparken Gölkay’ın İzmit’in tüm kesimlerine hitap edeceğini açıkladı

İzmit Belediyesi’nin Gölkay Park’ın yeniden inşasını tanıttığı “Gölkay Park Yeni Nesil Yaşam Alanı Projesi” lansmanı Ramada Otel’de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soylu Çiçek, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beltur Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çınar, KOTO Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, İzmit Kent Merkezi Başkanı Murat Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, firma ve STK temsilcileri katıldı.

GÖLKAY Z KUŞAĞINA DA HİTAP EDECEK

Gerçekleştirilen tanıtımın ardından açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; “Gölkay Park’ın eski hali ile yeni halini karşılaştırdığınızda bunun ne kadar yerinde olduğunu göreceksiniz. Sürdürülebilir bir anlayışla proje detaylarını çalıştık. Buranın yeni nesile Z Kuşağına, kentin her kesimine hitap edecek bir şekile dönüştürebilirsiniz projesi İstanbul Büyükşehir’den geldi. BELTUR yöneticilerine teşekkür ediyorum. Geleneksel olduğu kadar, yeni nesilinde keyifle gidebileceği, kafeleri ile zengin bir çekim alanı oluşturmayı hedefliyoruz. İzmit’te bir kent var denizden uzak. Gölkay’da da gölden uzak kalınmaması için çok dikkat ettik ve gölle bir bütün olarak proje ele alındı. Çağın ötesini düşünerek, açık, yarı-açık ve kapalı şekilde hafif çelikten tasarladık.

BETON BELEDİYECİLİĞİ İSTEMİYORUZ

Kafelerden bağımsız bir şekilde vatandaşlarımızın kıyıyı rahatça kullanabileceği şekilde, alanı düzenledik. Daha önce Gölkay Park’ta olmayan yeşil alan olacak. Misafirlerimizin burada iyi zaman geçirmesini amaçlıyoruz. Mevcut kamu kaynaklarını korumak, mevcudu iyileştirmek, atıl alanları halkın kullanımına sunmak en önemsediğimiz şeylerden biri. Beton belediyeciliği, değil, her yer beton doldu, atıl alanların kazandırılmasını önemsiyoruz. Biz bu şehrin havasını, suyunu, toprağını seviyoruz. Vatandaşımızın tek kuruşunun hakkını vermek için çalışıyoruz.

BURAYA HARCANANA PARALAR HEBA OLMAMALI

Bu lansmanı proje başlamadan yapmak istedik. Ben yaptım oldu değil, ortak bir akıl düşünüyoruz. Bu kentte iş yapan, herkesin fikirleriyle, daha çok halka hitap eden, bu cazibe alanlarını daha iyi nasıl yapabiliriz, bunları çok önemsiyoruz. Bu toplantının bir amacı da sizlerin proje ile ilgili olarak fikirlerinizi almak. Yerel esnaflarımıza, marka ve gıda sektöründeki arkadaşlarımıza nasıl destek verebiliriz, bunu da konuşmak istiyoruz. Buraya ciddi paralar harcıyoruz, heba olmaması gerekir. İletme anlamında da sizin fikirleriniz önemli çok sayıda işletme çıkacak” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica