Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Başkan Hürriyet Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na üye oldu

Başkan Hürriyet Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na üye oldu … Başkan Hürriyet ve Başkan Yardımcısı Bulut’a rozetlerini Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar taktı. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na üye oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kardeşlik duygularını güçlendirmek adına Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na üye oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na üye oldu. Kardeş ülke Azerbaycan’a destek olmak, sıkı iletişim ile birlikte güzel hizmetler üretebilmek adına imzaları atan Başkan Hürriyet ve Başkan Yardımcısı Bulut’a rozetlerini Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar taktı.

SAMİMİ DESTEK, BÜYÜK ONUR

Başkan Hürriyet ve Başkan Yardımcısı Bulut’a rozetlerini takan Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar, “Saygı değer Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut’un bizi ziyaret etmesi bir onurdur. Bu samimi bir destektir, çok büyük bir gururdur. Bugün üye olmak üzere aramızda olduğunuz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

İMZALAR HİZMETLERİN TEMELİ OLSUN

Federasyona üye olmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirten Başkan Hürriyet, “Sayın Başkanımın şahsında tüm yönetim kuruluna bizleri kabul ettiğiniz, bu ailenin içine dâhil ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu ailenin bir parçası olmak bizim için onurdur, şereftir. Beraberce hizmet üretmek çok kıymetli. Bir anlayışı yerleştirmek, temel atabilmek çok önemli. Bu imzalar bizim de hizmetlerimizin temeli olsun. Bundan sonraki süreçte daha sıkı diyalogla daha güzel hizmetler götüreceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica