Genel

Başkan Hürriyet, çocukların bayramını kutladı

Başkan Hürriyet, çocukların bayramını kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Meydanı’nda devam eden 23 Nisan etkinliklerinde çocuklara seslenerek, “Biz çocukların belediyesiyiz, çocukların sevdiği bir belediyeyiz. Çocuklara barış ve huzur içinde bir ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Başkan Hürriyet, çocukların bayramını kutladı
Başkan Hürriyet, çocukların bayramını kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Meydanı’nda devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılarak çocuklarla bayramlaştı. Başkan Hürriyet, “Bugün çok güzel ve coşkulu bir günde yine hep birlikteyiz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen çok kıymetli bir bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Varlığını hürriyetine adamış bir milletin, milli iradenin temsili olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102’nci yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği bugün de bayramımızı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

TÜM İMKÂNLARIMIZLA ÇOCUKLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Hürriyet, çocukların bayramını kutladı
Başkan Hürriyet, çocukların bayramını kutladı

İzmit Belediyesi olarak ülkemizi her alanda en iyi şekilde temsil eden çağdaş çocuklar yetiştirmek için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Çocukların barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke bırakmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bütün çalışmalarımızı çocukların eğitimde, sosyal yaşantısında düşünen ve yaratıcı olmaları yönünde ilerletiyoruz. Biz İzmit Belediyesi olarak çocukların belediyesiyiz. Çocukların sevdiği bir belediyeyiz. Siz değerli çocuklar ve ailelerle bu mutlu günü paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz.

NİCE BAYRAMLARA

Tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bütün milletimizin bayramı kutlu olsun, nice bayramlara” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica