Genel

Başkan Hürriyet: “Cumhuriyet Vatanımızın Küllerinden Doğuşudur”

Hürriyet; "Cumhuriyet yalnızca bir yönetim şekli değil, milletimizin bu topraklarda yaşama, var olma iradesinin adıdır"

Başkan Hürriyet: “Cumhuriyet Vatanımızın Küllerinden Doğuşudur” … Hürriyet; “En zor koşullarda canını hiçe sayarak bu vatan için mücadele eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet: “Cumhuriyet Vatanımızın Küllerinden Doğuşudur”

BAŞKAN FATMA KAPLAN HÜRRİYET’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
“Milletimiz, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini tam 97 yıl önce kanıtladı”

Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetin 97. yılına kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. İçindeki bağımsızlık tutkusuyla uzun yıllar büyük zorluklarla mücadele eden milletimiz, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini tam 97 yıl önce kanıtladı. 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet’imizin ilan edilmesiyle egemenlik milletin iradesine teslim edildi.

“Cumhuriyet’imizin 97’nci yıl dönümünü büyük bir gururla ve coşkuyla kutluyoruz”

Cumhuriyet yalnızca bir yönetim şekli değil, milletimizin bu topraklarda yaşama, var olma iradesinin adıdır. Cumhuriyet, vatanımızın küllerinden doğuşudur. Cumhuriyet, bizim en büyük mücadelemiz, korumak ve yaşatmakla mesul olduğumuz asli görevimizdir. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’imizin 97’nci yıl dönümünü büyük bir gururla ve coşkuyla kutlarken, en zor koşullarda canını hiçe sayarak bu vatan için mücadele eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica