Genel

Başkan Hürriyet, Derinceli taraftarın yeşil-siyah özlemini dev bayrakla giderdi

Başkan Hürriyet, Derinceli taraftarın yeşil-siyah özlemini dev bayrakla giderdi … Kocaelispor’un TFF 1. Lig play-off maçları şehirde yeni bir heyecan dalgası yaratırken, Derinceli bir taraftarın da yeşil-siyah bayrak için başvurduğu adres Başkan Hürriyet oldu. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet, Derinceli taraftarın yeşil-siyah özlemini dev bayrakla giderdi

İzmit’e yeşil-siyah sevgisini her dönemde gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mahallesine bayrak isteyen Derinceli Kocaelispor taraftarını kırmayarak 2 saat içinde dev bayrak gönderdi

Kocaelispor’a olan tutkusunu belediye başkanı seçildikten sonra da tüm kente hissettiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, söz konusu Kocaelispor olunca ilçe dışından taraftarların da büyük ilgisini görüyor. Kocaelispor’un TFF 1. Lig play-off maçları şehirde yeni bir heyecan dalgası yaratırken, Derinceli bir taraftarın da yeşil-siyah bayrak için başvurduğu adres Başkan Hürriyet oldu.

BAYRAK 2 SAAT İÇİNDE ASILDI

Kocaelispor bayrağının sokağında dalgalanmasını isteyen koyu Kocaelisporlu Niyazi Araç, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e ulaşarak mahallesinde yeşil-siyah bayrak asılmasını talep etti. “Mübarek günde dev Kocaelispor bayrağını mahallemize asarak bizi mutlu et” diyen futbolsever Araç’ın talebine hemen yanıt veren Başkan Hürriyet 2 saat içinde Derince Sırrıpaşa Mahallesi Duman Sokak’ta yaşayan taraftara bayram mutluluğu yaşattı.

MAÇ ÖNCESİ BAYRAM HAVASI

2.Lig’de mücadele eden Kocaelispor’un Ankara Demirspor ile oynayacağı TFF 1. Lig yükselme play-off rövanş maçı öncesinde mahallenin orta yerine kocaman bayrak astıran Hürriyet, sokakta Kocaelispor heyecanı yaşattı. Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hüseyin Demirkır ve belediye personeli aracılığıyla isteklerinin kısa sürede yerine gelmesinden büyük mutluluk duyan mahalleliler sosyal medyadan Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica