Genel

Başkan Hürriyet: “Hem Millete Hesap Veremiyor Hem de Kendinize Bahane Arıyorsunuz”

Başkan Hürriyet: “Hem Millete Hesap Veremiyor Hem de Kendinize Bahane Arıyorsunuz”

Eylül ayı olağanüstü meclis toplantısının yönetmeliğe aykırı olduğu bahanesine sığınan ve hizmet araçlarının kiralanması yerine satın alınmasını bir kez daha reddeden AKP ve MHP’li meclis üyelerine cevap veren Başkan Hürriyet, “Siz yeter ki evet deyin. Hemen bu toplantıyı iptal edelim. Hem millete hesap veremiyorsunuz hem kendinize bahane arıyorsunuz” dedi

Hizmet aracı satın alınması için kredi kullanılması ve söz konusu kredi kullanımı için yetki verilmesi konusunun görüşüldüğü İzmit Belediyesi Eylül ayı olağanüstü meclis toplantısı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında gerçekleşti. Yapılan toplantının yönetmeliğe aykırı olduğu bahanesine sığınan AKP’li meclis üyelerine cevap veren Başkan Hürriyet, “Siz yeter ki evet deyin. Hemen bu toplantıyı iptal edelim.

“KISIR TARTIŞMALARA GEREK YOK”

Bu toplantıyı yarın ya da pazartesi de yapabiliriz. Bizim derdimiz fırsatçılık değil. Bu araçların satın alınması için 2 yıldır büyük çaba harcıyoruz. Böyle kısır tartışmalara gerek yok. Ben dün sizleri de arayarak söyledim. Arzu ederseniz geri çekelim, pazartesi yapalım meclisi diye. Hem millete hesap veremiyorsunuz hem kendinize bahane arıyorsunuz” dedi. Cumhur İttifakı üyeleri oylamaya katılmayarak, yeterli çoğunluğun sağlanmasına engel oldu ve hizmet araçlarının fahiş fiyatlara kiralanmasına bir kez daha sebep oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica