Genel

Başkan Hürriyet: “İŞKUR Müdürü bizi unuttu”

Başkan Hürriyet: “İŞKUR Müdürü bizi unuttu” … Hürriyet, “Her sene resmi talepte bulunmamıza karşın İŞKUR Müdürlüğü’nden farklı sebeplerle sürekli olarak olumsuz cevaplar aldık” dedi. detaylar haberimizde…

İŞKUR Müdürünün paylaşımı
İŞKUR Müdürünün paylaşımı

Başkan Hürriyet: “İŞKUR Müdürü bizi unuttu”

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ın “Milli Eğitim dışında TYP’den personel isteyen olmadı” açıklamasına belgeleriyle tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “İŞKUR’a 10’dan fazla dilekçe verdik ama bize ‘şu anda personel vermiyoruz’ yanıtını verdiler” dedi

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ın yerel basında çıkan, “Milli Eğitim dışında Toplum Yararına Programlar’dan (TYP) personel isteyen olmadı, diğer kurumların da talep açmasını isteriz” açıklamasına İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tepki gösterdi. 2019, 2020 ve 2021 yıllarında İŞKUR’a yapılan resmi başvuru dilekçelerini paylaşarak konuya açıklık getiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Her sene resmi talepte bulunmamıza karşın İŞKUR Müdürlüğü’nden farklı sebeplerle sürekli olarak olumsuz cevaplar aldık. İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz’ın yaptığı bu açıklamaları şaşkınlıkla karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

“İŞKUR MÜDÜRÜ BİZİ UNUTTU”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet belgelerle birlikte yayınladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İzmit Belediyesi olarak; işe girmekte zorlanan vatandaşlarımızın toplum yararına bir iş yapmasını sağlayan Toplum Yararına Programlar (TYP) başvurusu alan İŞKUR İl Müdürlüğü’ne 2019, 2020 ve 2021 yıllarında 10’dan fazla dilekçe verdik. Bu dilekçelerimize rağmen İŞKUR’un ‘Milli Eğitim dışında TYP’den personel isteyen olmadı’ açıklamasını şaşkınlıkla okuduk.

“TALEPLERE CEVAP BEKLİYORUZ”

İŞKUR İl Müdürü ile ısrarlı görüşmeler yaparak, taleplerimizi sözlü ve yazılı olarak iletmemize hatta ayrımcılığa uğramak istemediğimizi önemle belirtmemize karşın aldığımız cevap, ‘Hiçbir kuruma TYP’den personel vermedik. Şu anda personel vermiyoruz’ oldu. Madem istihdama katkı için TYP diye bir program var ve sayın İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, ‘İstihdam için kurumların talep açmasını istiyoruz’ diyor, biz de buradan bir kez daha kendisine çağrı yapıyoruz. TYP’den yararlanmak ve katkı vermek istiyoruz. Yazılı taleplerimize olumlu cevap bekliyoruz.”

Talep yazısı-1
Talep yazısı-1
Talep yazısı-2
Talep yazısı-2
Talep yazısı-3
Talep yazısı-3
Talep yazısı-4
Talep yazısı-4
Talep yazısı-5
Talep yazısı-5
Talep yazısı-6
Talep yazısı-6
Talep yazısı-7
Talep yazısı-7
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica