Genel

Başkan Hürriyet mağdur vatandaşları yalnız bırakmadı

Başkan Hürriyet mağdur vatandaşları yalnız bırakmadı… İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cedit Mahallesi’nde temeli kayan ve evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlara destek ziyaretinde bulundu. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet mağdur vatandaşları yalnız bırakmadı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cedit Mahallesi Eski Hastane Sokakta bulunan Karadeniz Apartmanı’nın temeli kayması sonucu evleri AFAD tarafından boşaltılan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi olarak gidecek yeri olmayan vatandaşlara başta konaklama olmak üzere her desteği vereceklerini söyledi.“Her türlü desteği sağlayacağız”

Vatandaşları evleri önünde ziyaret eden Başkan Hürriyet; “Sizlerin yanınızdayız. İzmit Belediyesi olarak başta konaklama olmak üzere her türlü desteği sağlayacağız. Şuan da can güvenliğiniz için binayı boşaltmak durumunda kaldık. Yarın mühendisler binanın durumunu kontrol edip ona göre karar verecek. Bu süre zarfında mal güvenliğiniz için zabıta ekibi görevlendirdim. Gece boyunca ekiplerimiz hizmetinizde olacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica