Genel

Başkan Hürriyet, ŞARBAŞ çalışanları ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ŞARBAŞ çalışanlarıyla bir araya geldi. Hürriyet, genel çalışmalar ve çalışma prensipleri üzerine çalışanlarla sohbet etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ŞARBAŞ çalışanlarıyla bir araya geldi. ŞARBAŞ Genel Müdürü Nihat Değer ve ŞARBAŞ işletmelerinden sorumlusu Nuri Top’un da yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Hürriyet, “Halka doğru hizmeti götürmek için uğraşmalıyız” dedi.

KALİTELİ VE UYGUN HİZMET

Başkan Hürriyet, “Göreve geldiğimizde İzmit Belediyesinin bir tane bile işletmesi yoktu. Küçük küçük rakamlara kiralama ihaleleriyle birilerine verilmişti. Özellikle Gülümse Kafe’den başlamak üzere birçok alanımızı halkımıza uygun ve kaliteli hizmet anlayışıyla uhdemize aldık. Şu anda marka bir işletme haline geldi”

“ANA AKTÖRLER SİZLERSİNİZ”

SARBAŞ şirketi göreve geldiğimizde küçük bir şirketti. Şu anda giderek büyüyen bir şirket olma yolunda ilerliyor. İhalesi biten yerleri uhdemize alarak İzmit Belediyesinin kurumsal kimliğiyle birlikte vatandaşa kaliteli, uygun ve güler yüzlü hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Bu hizmetin ana aktörleri de siz çalışanlarsınız. ŞARBAŞ’ın tüm işletmelerinde hizmet veren arkadaşlar vatandaşla bire bir muhatap oluyor.

HALKA KAZANDIRAN ANLAYIŞLA

Halka hizmet mücadelemize devam ediyoruz. Her şeyden önemlisi halka doğru hizmeti götürmek için uğraşmalıyız. Sosyal belediyecilik gereği kişiye kazandıran değil halka kazandıran anlayışı hâkim kılmak zorundayız. Koltuklar gelir geçer. Önemli olan doğru sistemi kurabilmek. Bu konuda da sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Hepinize işlerinizde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica