Genel

Başkan Hürriyet sizi sosyal tesislerinde mancarlı pideye çağırıyor

Fatma Kaplan Hürriyet, hafta başından itibaren belediyenin tüm sosyal tesislerinde haftanın bir günü mancarlı pide ikram etmeye başlayacak.

Başkan Hürriyet sizi sosyal tesislerinde mancarlı pideye çağırıyor … Hürriyet; “İnsanlar artık evlerinden çıkmaya başladığına göre şimdi de bizim binbir el emeği ile hazırladığımız mancarlı pideyi tatma zamanları da gelmiştir” dedi. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet sizi sosyal tesislerinde mancarlı pideye çağırıyor

İzmit Belediyesi tüm sosyal tesislerinde hafta başından itibaren mancarlı pide ikram etmeye başlayacak.

Yerel seçimlerden bu yana İzmit’in yerel tadı mancarlı pideyi marka yapmak için çalışmalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hafta başından itibaren belediyenin tüm sosyal tesislerinde haftanın bir günü mancarlı pide ikram etmeye başlayacak.

MANCARLI PİDEYİ TATMA ZAMANI GELDİ

İzmit’i her yönüyle gerek Türkiye gerekse Dünya’ya tanıtmak isteyen ve çalışmalarını bu yönde devam ettiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesine kazandırdığı sosyal tesislerinde mancarlı pide ikramına başlayacak. İzmit’in kendine has tadı mancarlı pidenin tanıtımıyla ilgili olarak tasarladığı pek çok projesi Covid-19’a takılan Hürriyet, İzmit Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen sosyal tesislerde tüm İzmitlilere mancarlı pideyi tattıracak. Gönüllü kadınların hazırlayacağı mancarlı pideyi İzmitlilere sunmaktan büyük gurur duyacağını belirten Başkan Hürriyet, “Pandemi sebebiyle insanlarımıza mancarlı pideyi tattıramadık. İnsanlar artık evlerinden çıkmaya başladığına göre şimdi de bizim binbir el emeği ile hazırladığımız mancarlı pideyi tatma zamanları da gelmiştir” dedi.

HAFTADA BİR GÜN MANCARLI PİDE İKRAMI

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “İzmit Belediyesi bünyesine kazandırdığımız sosyal tesislerimizde haftada bir gün İzmitlilere bu kentin has tadı olan mancarlı pideden ikram edeceğiz. Mancarlı pidemiz önce vatandaşlarımızdan sonra tüm Türkiye ve Dünya’dan tam not alacak. Biz mancarlı pideyi dünyaya tanıtmaya kararlıyız. Ve bu kararımızı tüm İzmit görecek” açıklamasında bulundu. El emeği mancarlı pidelerin en kısa zamanda sosyal tesislerde ikramına başlanması bekleniyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica