Genel

Başkan Hürriyet taksicilere ücretsiz sağlık kiti dağıttı

Başkan Hürriyet taksicilere ücretsiz sağlık kiti dağıttıHürriyet; “Üretimine aralıksız devam ettiğimiz sağlık kitlerimizi kentimizdeki tüm esnaflarımıza gücümüz yettiğince dağıtacağız” dedi. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet taksicilere ücretsiz sağlık kiti dağıttı

Başkan Hürriyet, İzmit’te korona virüs salgınında fedakarca görev yapmayı sürdüren taksicilere maske, dezenfektan, siperli maske ve sağlık kiti desteği verdi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, meclis üyeleri Süleyman Şen ve Yaşar Kardaş ile kent merkezindeki taksi duraklarını ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, özenle hazırlanan sağlık kitlerinin olduğu paketleri taksi duraklarına teslim etti.

Başkan Hürriyet’e teşekkür ettiler

Korona virüs salgınıyla dikimevine dönüştürülen İzmit Mehmet Ali Paşa Gençlik Merkezi’nde gönüllü kadınlar tarafından üretilen maske ve siperli maskelerin kendileri için temin edilmesine oldukça sevinen taksiciler, desteklerinden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

“Üretime aralıksız devam ediyoruz”

Başkan Hürriyet, “Bu zor zamanlarda kendi öz kaynaklarımızla ürettiğimiz sağlık kitlerimizi, sağlık çalışanlarımızdan sonra ilk kez sizlere veriyoruz. Üretimine aralıksız devam ettiğimiz sağlık kitlerimizi kentimizdeki tüm esnaflarımıza gücümüz yettiğince dağıtacağız. Hepinize işlerinde kolaylıklar diliyor ve mübarek Ramazan ayımızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica