Genel

Başkan Hürriyet: “Yolsuzluk sizde ticari sır olmuş”

Başkan Hürriyet: Yolsuzluk sizde ticari sır olmuş

İzmit Belediyesi, AKP’li ilçe belediyelerinde yapılan yolsuzluk haberlerini göstererek, “Parası ödenip de yapmadıkların asfalt sorulduğunda, ‘Ticari sır’ diyen belediyelerinize bir çift sözünüz olacak mı? Yerler sizin ticari sırrınızı” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, AKP’li ilçe belediyeleri ile ilgili çıkan yolsuzluk haberlerini de gündeme taşıdı. Bir tek haber üzerinden kendine yüklenenlere haberleri hatırlatan Başkan Hürriyet, “Körfez Belediyesi ile ilgili haberin başlığı: ‘Başkanın akrabası belediyenin hasılatını alıp kaçtı.’ Başkan dedi ki, ‘Parayı ödedi, suç yok artık ortada.’ Böyle bir şey olabilir mi? Peki ya ‘Körfez Belediyesinde ticari sır’ başlıklı haber. Renkli asfalt yaptırmışlar ama ortada renkli asfalt yok. Arkadaşlar sorunca, ‘ticari sır’ demişler. Yerim sizin ticari sırrınızı.

DÖRT DÖNÜM BOSTAN, YAN GEL YAT OSMAN

‘Körfez meclis üyesi belediyenin tellerini evine götürürken yakalandı’ başlıklı bir haber var. Kim buna hesap sordu? Hırsızlık mı bu, evet. Hangi yargı bunun hesabını sordu? Hangi AKP’li buna hesap sordu? E tabi istifasını aldılar ya. Oh ne güzel. ‘Körfez Belediyesi başkanının yakını belediyenin arazisine kendi arazisini kattı’ başlıklı bir haber daha var. Kim, neden hesap sormuyor? Dört dönüm bostan, yan gel yat Osman. Yolsuzluk sizde ticari sır olmuş” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica