Genel

Başkan Hürriyet’in TİS imza töreninde mutluluk gözyaşları

Başkan Hürriyet’in TİS imza töreninde mutluluk gözyaşları … DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük’ün konuşması Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’i hayli duygulandırdı. detaylar haberimizde…

Başkan Hürriyet’in TİS imza töreninde mutluluk gözyaşları

Gülümseten başkan ağladı

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, toplu sözleşme imza töreninde gözyaşlarına hakim olamadı

Seçim çalışmalarına “Gülümse İzmit, Fatma Kaplan Hürriyet Geliyor” sloganıyla başlayan ve seçildikten sonra “Gülümseyin… İzmit’tesiniz” diyerek hafızalara kazınan başkan Hürriyet, toplu sözleşme imza töreninde gözyaşlarını tutamadı.

Sendika başkanının sözleri duygu seli yaşattı

İzmit Belediyesi’nin tarihine damga vuracak bir toplu sözleşmeye imza atan Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, törenin bir bölümünde hayli duygulandı. İmza töreni öncesi kürsüye gelen DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük’ün konuşması Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’i hayli duygulandırdı. Küçük, İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in elinden tutup havaya kaldırdığı anda başkan gözyaşlarına hakim olamadı.

Belediyenin önü bayram yeri gibi

Geçtiğimiz yıl 15 Ekim 2020 tarihinde başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona dün ulaşılırken, İzmit Belediyesi’nin önü bayram yeri gibiydi. Davul ve zurna eşliğinde alanı dolduran işçilerin sevinci ve coşkusu, törene katılanları da mutlu etti.

Partilileri yalnız bırakmadı

Tören alanını dolduran BEKAŞ ve SARBAŞ işçilerinin yanı sıra belediye çalışanları da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i, “En büyük başkan bizim başkan” ve “Fatma Kaplan Hürriyet, Fatma Kaplan Hürriyet” gibi sloganlarla alkışladı. Törende CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı ve yönetim kurulu üyeleri de başkanı yalnız bırakmadı.

Döviz ve pankartlar dikkat çekti

İmza töreni ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, töreni izlemeye gelen engelli bir genç kızın hatırını sorup fotoğraf çektirirken töreni izleyen bir grup İzmitlinin ellerindeki döviz ve pankartlar dikkat çekti.

İşçileriyle birlikte oynadı

Duygulu anlar yaşayıp gözyaşlarını tutamayan Başkan Hürriyet, işçilerinin ve bakmakla yükümlü oldukları ailelerinin yüzünü bir kez daha güldürdü. Tören sonrası belediye işçilerinin yanına gelen Hürriyet, onların isteklerini kıramayıp birlikte oynadı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica