Genel

Başkan Kocaman gece mesaisinde işçilerine destek oluyor

Başkan Kocaman gece mesaisinde işçilerine destek oluyor … Başkan Kocaman, asfalt serim makinası kullanarak (finisher) kullanarak zaman zaman çalışmalara destek oldu. detaylar haberimizde…

Başkan Kocaman gece mesaisinde işçilerine destek oluyor

Sahura Kadar 1750 Ton Asfalt Serildi

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’nın öncülüğünde belediye ekipleri, tam kapanma sürecinde de gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğü’nün dönüşümlü personelleriyle yaptığı asfaltlama çalışmaları sahur saatine kadar devam etti. Gün sonu 1750 ton asfaltın serimi gerçekleştirildi.

Covid-19 tedbirlerine yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen tam kapanma sürecinde Kartepe Belediyesi vites yükseltti. Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın da bizzat eşlik ederek yakından takip ettiği çalışmalar ilçenin pek çok noktasında eş zamanlı olarak devam ediyor.

SAHURA KADAR ASFALT

Uzunçiftlik Mahallesi’nde 300 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde Koç, 200 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde Yiğitalp ve 400 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde Akkuş Sokaklardaki asfalt çalışmaları sahur saatine kadar asfalt serimi yapıldı. Başkan Kocaman’da asfalt serim makinası kullanarak (finisher) kullanarak zaman zaman çalışmalara destek oldu.

HER ŞEY KARTEPE İÇİN

Kartepe’de planlı bir program dahilinde ihtiyaç olan tüm sokaklara girileceğini ifade eden Başkan Kocaman, “Ekiplerimizle birlikte alt temel malzeme serim çalışmalarımızı bitirdiğimiz birçok farklı noktada asfalt serim çalışmalarımızı da tamamladık. Kartepe’de girmeyeceğimiz sokak kalmayacak. Tüm çalışma arkadaşlarımızın eline koluna sağlık. Derdimiz evlatlarımıza en güzel Kartepe’yi miras bırakmak” açıklamasında bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica