Siyaset

Başkan Pekcanlı’dan Bahçeli’ye ‘püskevit’ göndermesi!

Başkan Pekcanlı’dan Bahçeli’ye ‘püskevit’ göndermesi!

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yüklenerek, “Püskevitin dik duruşu çaya batırılan kadardır” dedi – akarhaber

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yüklendi. Bahçeli’nin grup toplantısına değinen Pekcanlı, MHP liderine ilginç göndermeler yaptı.

“SIKIŞTILAR HDP’YE KOŞTULAR”

Pekcanlı, iktidarın ve MHP’nin önüne geleni vatan hainliğiyle suçladığını dile getirerek, “Sabah akşam yok masanın altı yok masanın bilmem kaçıncı bacağı, yok gizli gizli HDP ile görüşüyorlar diye bizleri suçluyorlardı. Sonra bir baktık ki sıkışmışlar, soluğu HDP Genel Merkezi’nde almışlar” dedi.

Kamuoyunun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tepkisini merak ettiğini ifade eden Pekcanlı, “AKP ile HDP’nin alevlenen aşkı haliyle akıllara MHP’yi ve sayın Bahçeli’yi getirdi. Çünkü kendisi HDP’nin kapatılmasını, kimsenin onlarla tek kelime etmesini istemiyor. Ancak ortakları baya baya oturup konuşmaya, işte izledik şakalaşmaya kadar işi götürdü” diye konuştu.

“BAHÇELİ HDP’Yİ ONAMIŞ OLDU”

Başkan Pekcanlı, sözlerini şöyle tamamladı: “Gözler MHP’nin grup toplantısındaydı. Eline verilen metni aynen okudu Devlet Bahçeli ve HDP’nin yasal bir parti olduğunu ve AKP’nin HDP’yi ziyaretini resmen onadı. E ne demiştim, püskevitin dik duruşu çaya batırılan kadardır.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica