Siyaset

Başkan Şayir Dilovası için her kapıyı zorluyor

Başkan Şayir Dilovası için her kapıyı zorluyor … “Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir, Dilovası ve Dilovası halkına daha iyi hizmet sunmak ve projelerin ilçeye aktarılması için Ankara’da uğramadığı Bakanlık ve bürokrat kalmadı…” detaylar haberimizde…

Başkan Şayir Dilovası için her kapıyı zorluyor

KENDİNİ DİLOVASINA HİZMET İÇİN ADAMIŞ BAŞKAN

Kocaeli’nin hızla gelişmekte olan sanayi ve liman kenti Dilovası’nda; bölgenin kalkınması ve gelişmesi için Ankara’da bakanlıkların ve bölge milletvekillerinin kapılarını aşındıran Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir; Dilovası ve Dilovası halkına daha iyi hizmet sunmak ve projelerin ilçeye aktarılması için Ankara’da uğramadığı Bakanlık ve bürokrat kalmadı.

BAŞKAN ŞAYİR BAKAN VARANK’I BIRAKMADI

Hamza Şayir, geçtiğimiz hafta Ak Parti Kocaeli İl Kongresi sonrası GEBKİM’de gerçekleşen açılışlara katılmak için ilçeye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte açılışlara katıldı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bakan Varank’tan Dilovası halkının taleplerine destek istedi. Bakan Varank’ın yardımcı olması için GTO Yönetim kurulu başkanı Nail Çiler ve GEBKİM Başkanı Vefa İbrahim Aracı’da başkan Şayir’i destek verdi. Başkan Şayir çok olumlu geçen görüşmesinde ilçeye yeni proje ve desteklerin aktarılması ile ilgili sözü almadan bakan Varank’ı bırakmadı.

YENİ HİZMETLER YENİ PROJELER MÜJDESİ

Başkan Şayir ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank arasındaki samimi diyalogların ilçeye hizmet olarak aktarılmasında söz alan başkan Şayir’in Dilovası halkına açıklanması beklenilen hizmetlerin neler olduğu ilçede merakla bekleniyor.

“BENİM HALKIM HİZMETN EN İYİSİNE LAYIKTIR”

Seçildiği günden beri gece gündüz demeden ilçeye ve ilçe halkına hizmet etmek için adeta kendisi ile yarışan Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir “benim halkım hizmetin en iyisine layıktır, yakamızda parti rozetimiz yok, hiçbir gerekçe gözetmeksizin tüm halkımın hizmetindeyim” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica