Genel

Başkan Sezer Halkımızı 17 Ağustos Anma Törenine Davet Ediyor

Başkan Sezer Halkımızı 17 Ağustos Anma Törenine Davet Ediyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminin 23. yıldönümünde; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımıyla düzenlenecek anma törenine tüm hemşehrilerini davet etti

Türkiye’nin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminin 23. yıldönümünde düzenlenecek törenlerle deprem şehitleri bir kez daha anılacak. Gölcük Kavaklı sahilinde düzenlenecek törenlere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katılacak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; deprem şehitlerinin dualarla anılacağı etkinliğe tüm hemşehrilerini davet etti.

81 İLDEN GÖNÜLLÜLER ANMA PROGRAMINA KATILACAK

Kapsamlı bir anma töreni düzenleneceğini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun teşrifleriyle düzenlenecek olan, 17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Programı, yarın akşam 16 Ağustos 2022 saat 21.00’da, 81 ilimizden gelen gönüllüler ve Kocaeli Yerel Destek Ekipleriyle Anıtpark’tan Kavaklı Marina’ya yürüyüş ile başlayacak. Program daha sonra Kavaklı Marina’da 21.45’de; Ayasofya-i Kebir Cami İmam Hatibi ve 2009 Kuran’ı Kerim Güzel Okuma Dünya 1.’si Bünyamin Topçuoğlu, Kuran-ı Kerim güzel okuma bölge 1.’si Hafız Abid Duman Kurra Hafız Abdulkadir Şehitoglu eşliğinde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dursun Ali Erzincanlı’nın söyleşisi ile devam edecektir. 17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Programı’na tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, bilvesile; deprem şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica