Genel

Başkan Turan KOTO Yönetim Kuruluna mutlu veda etti

Başkan Turan KOTO Yönetim Kuruluna mutlu veda etti. Turan; “Bu bir son değil, bu kente ve bu şehrin iş insanına daha büyük hizmetler üreteceğimiz önemli bir dönemin başlangıcı” dedi. detaylar haberimizde…

Başkan Turan KOTO Yönetim Kuruluna mutlu veda etti

Bulut, Turan’ı hediyesiyle uğurladı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kandıra Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla KOTO Yönetim Kurulu Üyeliği görevi sona eren Adnan Turan’ı veda töreniyle görevine uğurladı. Başkan Bulut, “Odamız en mutlu vedalarından birine şahitlik ediyor” dedi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Oda Yönetim Kurulu, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi iken 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Kandıra Belediye Başkanlığı görevine seçilen Adnan Turan’ı özel bir törenle uğurladı.

Başkan Bulut: “Odamız bugün en mutlu vedalardan birine şahitlik ediyor”

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, İbrahim Atalay, Murat Barış ve Abdurrahman Çuhadar’ın yer aldığı törende, Turan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Bulut, “Görev süremiz boyunca Kocaeli iş dünyamız için birlikte çok faydalı projeler ürettik. Başarılarınızın, ilimizin güzide ilçesi Kandıra Belediye Başkanlığı görevinde de daim olacağından eminim. Başarılarınız daim olsun. Odamız bugün en mutlu vedalardan birine şahitlik ediyor” dedi.

Turan: “KOTO’nun kalbimde özel bir yeri olacak”

KOTO Yönetim Kurulu üyesi olmanın, Kocaeli iş dünyası için emek sarf etmenin çok özel bir görev olduğuna vurgu yapan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan da, tören için teşekkür ederek, “Bu bir son değil, bu kente ve bu şehrin iş insanına daha büyük hizmetler üreteceğimiz önemli bir dönemin başlangıcı. KOTO’nun kalbimde hep özel bir yeri olacak. Sizlerle çalışmak çok özeldi. Daha nice işbirliklerine, güzel projelere imza atacağız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica