Siyaset

Başkan Vergili: “Çocuklar Üzerinden Siyaset Yürütüyorlar”

Başkan Vergili: “Çocuklar Üzerinden Siyaset Yürütüyorlar”

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, yoğun girişimleriyle Sarıyer Gümüşdere Mahallesi’nde inşa edilen çocuk parkının kaldırılmasına ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Vergili, “Çocuklar üzerinden siyaset yürüten herkesle mücadelemiz sürecektir” dedi

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumsal projeler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda çocuk parkının yeterli olmadığı Gümüşdere mahallesinde Başkan Vergili’nin girişimleriyle çocuk parkı yapıldı. Geçtiğimiz günlerde ise çocukların hem eğlendiği hem de sosyalleştiği oyun parkı gelen talimat üzerine belediye tarafından yıkıldı.

“Yavrularımızın mutluluğunu kimse alamayacak”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Vergili, “Çocuklar üzerinden siyaset yürütüyorlar. Yoğun girişimlerimiz ve hayırseverlerin destekleriyle Gümüşdere’de yaptırdığımız parkın geçtiğimiz günlerde yıkılmasının ardından yavrularımız çok üzülmüştü. Gelecek Partisi olarak siyasi rant uğruna çocukları üzenlere, mutluluğu çok görenlere, yavrularımızın mutluluğunu alamayacaklarını göstermek için Gümüşdere Mahallesi için seyyar salıncak alıp hediye edeceğiz. Yavrularımızın mutluluğunu kimse alamayacak” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica