İGF

Başkan Yüce, Teknofest birincilerini ağırladı

SAKARYA(İGFA)-  Turizm Teknolojileri Yazılım alanında yaptıkları mobil uygulama ile Teknofest’te birinci olan Adapazarı Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencileri,Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından konuk edildi. 

Gençlerin bilimin ışığında yaptıkları projeler ile gündeme gelmesinin mutluluk verdiğini söyleyen Başkan Yüce, Bu başarı öğrenci şehri ve öğrenciye verdiği desteklerle örnek olan Sakaryamızdan çıkınca adeta göğsümüzü kabartıyor. Öğrencilerimizin hayata geçirdikleri uygulamayı gururla inceledim. Şehrimizin tanıtımını en güzel şekilde tüm ayrıntılarıyla dijital dünyaya aktarmışlar. Dünya artık Türkiye’nin teknolojik başarılarını konuşmaya başladı. Bilime verdiğimiz değer ile havada, karada ve denizde hayata geçirdiğimiz yerli ve tamamen milli projelerimiz adeta tüm dünyanın gözünü bize çevirdi. Bu konuda çeşitli başarılara imza
atarken gençlerimizin de teknolojinin her alanında yeni projeler üretmesi bizleri hem mutlu
ediyor hem gururlandırıyor. Yarınlarımızın teminatı ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin mimarlarını başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica