İGF

Batman Petrolspor şanssızlığı kırmak istiyor

Misli.com 3’ncü Lig’de mücadele eden Batman Petrolspor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara bir son vermek istiyor.

BATMAN (İGFA) – Ligde 12 haftadır galip gelemeyen, 7 haftadır gol de atamayan Batman Petrolspor, Erokspor maçıyla yepyeni bir sayfa açmak istiyor. 

11 Şubat Perşembe günü saat 13.00’te sahasında İstanbul Erokspor’u konuk edecek Kırmızı Beyazlılar, sahasında rakibini mağlup ederek son haftalardaki şanssızlığını kırmak istiyor.

Devre arasında teknik direktör değişikliği ile birlikte 10 futbolcuyu renklerine bağlayan Batman Petrolspor, Erokspor maçına TPAO tesislerinde hazırlanıyor.

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde çalışan takımda futbolcuların bir hayli istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Erokspor maçının dönüm maçı olduğunu belirten taraftarlar, 3 puanla tanışılmaması halinde Petrolspor için tehlike çanlarının çalacağını belirttiler.

DESTEK ZAMANI

Takıma moral ve motive vermek için bir dizi etkinlik hazırladıklarını belirten Yarasalar taraftar gurubu, “Erokspor maçını kazanılması için taraftarlar olarak elimizden geleni yapacağız. Bu maçın kazanılmaması için hiçbir neden bulamayız. Herkes görevini yapacak ve son sözü sahada futbolcular söyleyecek. Her zaman olduğu gibi şimdide Petrolspor’a tam desteğimizi vereceğiz” dedi.

SERCAN TÜRKERİ’DEN İYİ HABER

Erbaaspor maçından sonra sakatlanan Sercan Türkeri’nin durumunun ciddi olmaması teknik heyeti sevindirirken, Türkeri, takım ile idmanlara başladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica