İGF

Batman Petrolspor’a baklavalı moral

Batmanlı iş insanı Aydın Gülmez ve Nacaroğlu Baklavaları Sahibi Hafit Çiftçi, Petrolspor’a destek vermek için antrenmanı ziyaret ederek, sporculara baklava ikram etti.

BATMAN (İGFA) – Batman’da Petrolspor eski başkanı Aydın Gülmez ve Nacaroğlu Baklavaları Sahibi Hafit Çiftçi, Petrolspor’un 61. kuruluş yıldönümü dolayısıyla sporculara moral amaçlı baklava ikramında bulundu.

Sporcuları idmanda ziyaret eden iş insanları Gülmez ve Çiftçi, bu süreçte herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, Petrolspor’a Perşembe günkü maçlarında başarılar diledi. “Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Mağlubiyetleri unutup, Perşembe günü grubun güçlü ekibi Erokspor’u yenerek çıkışa geçeceğimize inanıyoruz” diyen eski kulüp başkanı Aydın Gülmez, “61. Kuruluş yıldönümünde kulübümüzün manevi desteğe ve morale ihtiyacı var. Bir Petrolspor’lu olarak, eleştirileri bir kenara bırakıp, takımımızın başarısı için her zaman yanında olacağız” dedi.
Öte yandan Petrolspor’un TPAO tesislerindeki idmanını, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte az sayıda taraftar izledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica